Sofia Hansson

Business Team Leader
Göteborg

Som person har jag alltid haft ett stort driv och alltid varit nyfiken. Jag vill förstå hur saker och ting fungerar, samtidigt som jag älskar att lyssna på andras synsätt och tankar. För mig är den bästa arbetsplatsen en plats där vi både har det roligt och är professionella samtidigt.

Med en bakgrund inom ekonomi, logistik, MBA och IT har jag en bred kunskap att stå på för att kunna dra samband av hur saker hänger samman, något jag har nytta av både som Team Leader och ute hos kund. Jag trivs med att behålla strategisk översikt samtidigt som jag kan gräva djupt ner i detaljerna.

Mitt främsta mål som Team Leader är att skapa en trygg miljö där våra konsulter kan vara sig själva, växa och utvecklas. Genom min erfarenhet och intresse av coaching vill jag hjälpa våra team att våga utmana sig själva och känna en stark tillhörighet som Team. Chief lockade mig av just den anledningen eftersom ledarskapet är själva hjärtat av verksamheten.

Om du tycker att det vi gör på Chief verkar intressant och vill veta mer, tveka inte att kontakta mig eller mina kollegor så kan vi berätta mer.

Några av mina kollegor

Hanif Quch Tape
Business Team Leader
Stockholm
Felicia Lindgren
Talent Acquisition Lead
Stockholm, Göteborg och Västerås
Sasha Nikolic
Business Team Leader
Stockholm