Chiefandan

När kompetenta personer från olika branscher, alla med ett intresse för ledarskap, möts – då händer det saker. DET är anledningen till att Chief grundades. Vi har sett vad det gör för den personliga utvecklingen när du som har driv och engagemang får en naturlig mötesplats för kunskapsutbyte.

Hos oss är det därför alltid nära till att utbyta kunskap och erfarenheter, bolla tankar och idéer i en öppen, trygg och till och med familjär miljö. Det behöver inte vara ensamt på toppen. Vi kallar det för Chiefandan och den genomsyrar allt vi gör och den följer aldrig någon förutbestämd mall eller struktur.

Som konsultbolag har vi alla de fördelar som kommer med ett nischat bolag samtidigt som vi har en stor global affärspartner. En riktigt bra kombination som både möjliggör de rätta strategiska valen och satsningarna samtidigt som det är nära till beslut.

2019-05
Chief grundas

Bolaget ser dagens ljus för första gången

2019-05
2019-10
Chief Professional lanseras

Vår Try&Hire kommer på plats

2019-10
2020-04
Chief Mentorskapsprogram lanseras

Vårt uppskattade mentorskapsprogram startas upp

2020-04
2020-10
Flytt till Repslagargatan

Vi växer och inviger ny större lokal på Södermalm 

2020-10
2021-05
Chief Change management lanseras

Vi utökar utbudet med Chief förändringsledning 

2021-05
2021-10
Göteborgskontoret öppnar

Dags att även möta västkusten

2021-10
2022-11
Chief Academy lanseras

4 Pillars of Leadership – Internt och externt utbildningsprogram 

2022-11
2023-06
Västeråskontoret öppnar

Expansionen fortsätter i Mälardalen

2023-06
2024-03
Flyttar till nytt huvudkontor i Stockholm

Med nytt kontor på Kungsholmen får vi plats med ännu fler chiefare!

2024-03

Hållbarhet

Hur vi gör hållbar skillnad

På Chief vill vi ta aktivt ansvar för en hållbar utveckling. Därför har vi med hjälp av Hallå Hållbarhetsbyrå identifierat fyra områden, kopplade till FN:s globala hållbarhetsmål, där vi har möjlighet att göra avtryck och bidra med positiv förändring.

Minskad miljöpåverkan

På Chief strävar vi efter att vår verksamhet ska ha så liten klimatpåverkan som möjligt. Det innebär bland annat att vi väljer tåg framför flyg när vi reser i tjänsten. Vi erbjuder dessutom pendlarkort till alla anställda.

Medarbetare

Hos oss är en inkluderande kultur, fri från diskriminering, en självklarhet. Vi vet att olika erfarenheter och bakgrund gör oss ännu bättre. För att nå en bred mångfald jobbar vi med kompetensbaserad rekrytering. På så sätt minskar risken att fatta beslut på magkänsla eller fördomar. Det har också lett till att vi, per definition, är ett jämställt bolag.

Ansvarsfulla affärer

Våra konsulter har viktiga ledarskaps-roller hos de kunder där de jobbar. Genom dem får vi ett stort ansvar att bidra till ett schysst näringsliv – fritt från korruption, oetiska affärsuppgörelser och diskriminerande beteenden. Våra nyanställda signerar Chiefs uppförandekod – och väl ute hos kund är vi givetvis noga med att följa de riktlinjer som gäller där.

Hållbara uppdrag

Vi samarbetar med kunder inom olika framtidsbranscher som till exempel hållbar produktutveckling, energiomställning, elektrifiering och digitalisering. Våra konsulter är ofta med i spännande och viktiga projekt. Det kan handla om allt ifrån att vara med och utveckla en av Sveriges första batterifabriker till att öka antalet IVA-platser under pandemin.