Bli en chiefare

Briljanta ledare föds ur rätt uppdrag och sammanhang!

Förbättra resultat och uppnå mål

Vad vi söker

Vår konsultverksamhet är specialiserad på teknik- och ledarskapsbranschen där vi erbjuder olika tjänster för att hjälpa företag och organisationer att förbättra resultat och uppnå mål. Vi behöver alltid kompetenta konsulter till vårt team.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta med en mängd olika spännande och givande uppdrag. Du kommer arbeta nära våra kunder och vara en viktig del i verksamheten. Det behövs för att du ska kunna göra ett bra jobb, förstå kundernas utmaningar och behov och därefter utveckla skräddarsydda tillvägagångssätt för att lösa detta. Lika viktigt för ett bra och stimulerande jobb är det team av skickliga och motiverade kollegor som du alltid har tillgång till hos oss på Chief. För att kunna bli ditt allra bästa jag som chef och ledare behöver du stöttning. Det behöver inte vara ensamt på toppen!

Vad du får

Alla drivs vi av olika ambitioner och har olika behov. Därför har vi inte en och samma ersättningsmodell, utan flera olika typer av förmånspaket, utvecklingsplaner och uppdrag. Allt för att du ska känna dig motiverad, få ut max av din potential och nå dina karriärsmål.

Förmånspaket

Balance

Detta är precis vad det låter som, en balanserad ersättningsmodell som går att likställa med ett bättre kollektivavtal. Här får du utöver din lön lite av varje i förmånsväg och det passar dig som vill ha jämvikt mellan lön, förmåner och en bra pension. Ett paket där du vet vad du får varje månad och som ger dig balans i vardagen.

Future

För dig som vill ha det bra idag men också ägna morgondagen en tanke. Här kan du skapa förutsättningar för ett tryggare liv framöver. Med en större del fast lön, bra pension, extra försäkringsskydd och fler semesterdagar får du en bra grund för att kunna ta dig an både nutid och framtid.

Profit

Det här paketet är perfekt för dig som vill ha möjlighet att själv styra din inkomst för att kunna maximera den. Med en större del rörlig lön kan du själv vara med och påverka den. Även när det kommer till att välja förmåner ger denna modell dig en betydande frihet. Här finns mycket att vinna för dig som vill och är beredd att göra det där lilla extra!

Vanliga roller hos Chief

Project Manager

Project Coordinator

Project Leader

Business Developer

Change Manager

Scrum Master

Agile Coach

IT Project Manager

Product Owner

Supply Chain Management

Business Analyst

Technical Project Manager
Interim Manager

Intern karriärväg

Måns Axelsson
Team leader/Project Manager

Måns började som en mycket uppskattad konsult som nu tagit klivet till Team Leader i Stockholm. Men han har också från start haft en annan självklar roll som blivit minst lika viktig, den som kulturbärare av Chiefandan. Måns får alla Chiefare att känna sig som en del av vår gemenskap. Vi har även honom att tacka för att det nu finns ett helt gäng interna ambassadörer för allt från temakvällar till skidresor och julfester.

Nina Rhodin
Business Unit Manager

Ninas resa hos oss började som ambassadör hos en av våra kunder. Som erfaren ledare agerade hon samtidigt som Team Leader inom vår rekrytering. Under åren har hon avancerat genom organisationen och är nu Business Unit Manager med ansvar för IT i Stockholm och vår interna verksamhetsutveckling. Nina bidrar också till Chiefs utveckling genom att vara en viktig del i ledningsgruppen.

Adnan Popaja
Business Unit Manager

Adnan har varit med Chief ända från start. Han började som konsult, avancerade till Business Team Leader och är idag Business Unit Manager med fokus på försvarsindustrin samt sitter i ledningsgruppen. Hans framgångsrika resa visar att vår strävan att se och stötta talanger, även internt, har varit betydelsefullt för oss båda.

Sasha Nikolic
Business Unit Manager

Sasha anslöt sig till oss hösten 2023, då som Team Lead. Med sitt starka driv och engagemang har hon spelat en nyckelroll i att expandera vår kundbas, bygga upp och utveckla vårt team av kompetenta ingenjörer och växa vår verksamhet i Västerås. Sashas enastående dedikation gav henne möjligheten att kliva upp i rollen som Business Unit Manager, där hon även tar plats i vår ledningsgrupp idag.

Lediga tjänster

Connecta

Hos oss finns möjlighet till flera intressanta roller. Konsult, Teamleader, Business Unit Manager eller kanske ambassadör? Connecta med oss.