Henrik Gartman

Business Unit Manager
Göteborg

En säljande ingenjör, med ett brinnande intresse för innovation, entreprenörskap och ledarskap.

Om jag skall försöka sammanfatta mina erfarenheter så har jag en bred bakgrund från försäljning inom IT-branschen, många år inom Försvarsmakten som både soldat och officer, och nu senast studier och praktiska erfarenheter inom industriell ekonomi med fokus på entreprenörskap.

Min karriär är allt annat än spikrak, men den har gett mig upplevelser och erfarenheter utöver det vanliga. Den har till exempel bjudit på, hur man leder sig själv och andra i -50 grader i subarktisk miljö, likväl som +50 grader i ökenmiljö, jag har föreläst om försäljning för startups på universitet, testat på en egen startup i östra Afrika, eller kanske den mest udda när jag utbildade singlar i hur man attraherar en partner på Dansbandsveckan i Malung. Upptågen och utsvävningarna är många, men det är också så jag lever mitt liv både privat och arbetsmässigt.

I min roll som konsultchef på Chief får jag verkligen nytta av alla dessa erfarenheter, i allt från första samtalet med en uppdragsgivare, till förhandling med rutinerade konsulter, eller när vi föreläser och utbildar vår personal internt inom till exempel ledarskap.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor, det har vi alltid tid med!

Några av mina kollegor

Patrick Sandlund
Vice VD
Stockholm
Hanif Quch Tape
Business Team Leader
Stockholm
Sofia Hansson
Business Team Leader
Göteborg