Anders Edlund

VD
Stockholm

Jag är en driven och resultatorienterad individ med ledarerfarenhet inom olika branscher. Min resa som VD och grundare av ett blomstrande företag speglar min djupa passion, oföränderliga engagemang och uthållighet.

Min bakgrund sträcker sig över produktutveckling, tillverkning, eftermarknadstjänster och marknadsföring, vilket ger mig omfattande expertis inom projektledning. Genom att leda multikulturella team och chefer har jag slipat mina färdigheter inom psykologi, motivation och kommunikation, och navigerat genom utmaningar med uthållighet och beslutsamhet.

Jag är övertygad om att empati och inkludering är nyckeln till framgångsrik ledning. Genom att lyssna, förstå och uppmuntra en inkluderande miljö, skapar jag en kultur där alla känner sig sedda, hörda och värdefulla. Kollegor beskriver mig som en målinriktad och positiv ledare som trivs med utmaningar och främjar samarbete och inkludering i alla skeden av verksamheten.

Min resa är ett bevis på min passion, mitt engagemang och min uthållighet, och har väglett mig genom entreprenörskapets berg- och dalbana med oförändrad beslutsamhet.

Några av mina kollegor

Henrik Gartman
Business Unit Manager
Göteborg
Nina Rhodin
Business Unit Manager
Stockholm
Måns Axelsson
Business Team Leader
Stockholm