Adnan Popaja

Business Unit Manager
Stockholm

Jag är en ledare med en särskild nyfikenhet på människan. Min övertygelse är att man kan lösa det mesta om viljan och rätt individ/individer finns på plats.

Med en branschöverskridande erfarenhet känner jag mig trygg och komfortabel med att tackla olika affärsmöjligheter som dyker upp. Mina senaste erfarenheter från försvarsindustrin & fordonsindustrin har gett mig unika tillfällen att prova på roller såsom projektledare, platschef och kvalitetschef.

I min roll som Business Unit Manager ser jag fram emot att hjälpa våra kunder att hitta rätt ledare för sina behov samtidigt som jag själv får utvecklas och utveckla ledarskapet på Chief tillsammans med mina anställda. Jag tror starkt på det personliga mötet och att träffa kunder i olika sammanhang ger mig massor av energi att vilja skapa förtroende och tillit i affären med ett win-win som resultat.

Tidigare kollegor beskriver mig som en ambitiös, trygg och empatiskt ledare. En person som man alltid kan vända sig till och som håller det han lovar.

Några av mina kollegor

Nina Rhodin
Business Unit Manager
Stockholm
Felicia Lindgren
Talent Acquisition Lead
Stockholm, Göteborg och Västerås
Liza Åkesson
Business Unit Manager
Göteborg